Chemische Peeling Mesoestetic en Lira

De chemische peelings waarmee SkinMedic werkt zijn van het merk Mesoestetic en Lira. Beide merken zijn especialiseerd in allerlei peelings. Deze zijn uitermate geschikt voor acnebehandelingen. Ze kunnen tevens worden ingezet voor pigmentvlekken, roodheid en huidveroudering.

 

Lactic clear peeling

De lactic clear peeling is een peeling gebaseerd op melkzuur, heeft een oplichtend effect en is voornamelijk geschikt voor de donkere huidtypes. De peeling bevat onder andere melanine onderdrukkende middelen, zoals hyaluronzuur, groene thee en echinacea en is daarom zeer geschikt voor het gebruik bij pigmentstoornissen, de zonbeschadigde huid en de gedehydrateerde huid. De antioxidanten laten de huid er fris uitzien en voelen.

 

Sal pulp peeling

Deze peeling is op basis van salicylzuur en pulp en heeft een keratolytische werking, wat inhoudt dat de huid verweekt en zal gaan schilferen. De peeling draagt bij aan een verbeterde opname van aangebrachte producten. De retinol in de peeling maakt het geschikt voor de behandeling bij acne en hyperpigmentatie.

 

Pumpkin peeling

De pumpkin peeling (bevat pompoenenzymen) is geschikt voor anti-aging, hydratatie, pigment en acne. De peeling bevat onder andere retinol en antioxidanten van granaatappel en mango en heeft een exfoliërende werking van de bovenste huidlaag. Het stimuleert de celdeling en zorgt voor een gladder, egaler en frisser huidoppervlak.

 

Jessner peeling

Jessner peeling wordt ingezet voor alle vormen van acne. De zuren hebben een positief effect op aanwezige ontstekingen bij acne. Deze peeling is tevens effectief voor de behandeling van pigmentstoornissen en heeft een verfrissend effect op de huid.

 

Trichloorazijnzuur peeling (TCA)

Deze diepe peeling bevat naast trichloorazijnzuur ook salicylzuur en is ideaal om ingezet te worden voor huidverjonging, rimpels, grove poriën, (acne)littekens en pigmentstoornissen.

 

Voor het bereiken van een optimaal resultaat adviseren de huidtherapeuten van SkinMedic om tevens de aangeraden thuisproducten te gebruiken.