Over SkinMedic

Huidtherapie SkinMedic is een paramedische praktijk voor huid- en oedeemtherapie wat gevestigd is in Health Care Suliman. De huidpraktijk is direct toegankelijk. Dit betekent dat u zonder verwijsbrief van uw huisarts of medisch specialist een afspraak kunt maken. Voor enkele gevallen is er wel een verwijsbrief nodig, denk aan oedeemtherapie. Huidtherapie SkinMedic heeft namelijk met verschillende zorgverzekeraars in Nederland contracten aangesloten. Dit geeft als voordeel dat uw behandelingen mogelijk geheel of gedeeltelijk vergoed kunt krijgen.

Onze huidtherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Huidtherapie SkinMedic heeft in 2017 haar deuren geopend. De eigenaresse is in 2013 afgestudeerd als huidtherapeut. De afgelopen zes jaar heeft zij met plezier gewerkt in een huidtherapeutische praktijk in Amsterdam. Graag wilde zij meer uitdaging krijgen en is zij begonnen met opstarten van Huidtherapie SkinMedic. Door haar werk- en stage ervaring heeft zij zowel ervaring kunnen opbouwen in de cosmetische als de medische behandelingen. Tijdens haar studie is zij op internationale stage gegaan en verder gespecialiseerd in manuele lymfedrainage. Door deze ervaringen is Huidtherapie SkinMedic breed inzetbaar voor de huidtherapeutische werkveld.

Haar kracht is om samen met de patiënt te streven naar een mooie en gezonde huid. Goede voorlichtingen adviezen zijn belangrijk. Dit geldt zowel als voor, tijdens en na de behandeling. Naast het werken in de praktijk besteedt zij ook veel aandacht aan bijscholingen en congressen. Door up-to-date te blijven over de nieuwste ontwikkelingen kan zij de beste zorg geven aan haar patiënten.

Wij helpen u graag verder!

Neem voor vragen of afspraken direct contact met ons op