Huidtherapie SkinMedic IconHuidtherapie SkinMedic

Vaillantlaan 410, Den Haag

5,0 7 reviews

 • Avatar Samira El ★★★★★ 3 jaar geleden
  Een lange tijd liep ik met diverse klachten rond, waaronder stijfheid en vochtophoping bij mijn benen. Na een lange zoektocht kwam ik bij Scinmedic terecht. Tot mijn grote geluk werd ik hier behandeld door een hele goede deskundige huidtherapeute … More en al na een aantal behandelingen merkte ik al direct verschil! Skinmedic heeft alle nodige expertise in huis en nieuwste apparatuur voorhanden. Al met al, staat hier een zeer tevreden klant en beveel iedereen zeker Skinmedic aan.
 • Avatar G ★★★★★ 3 jaar geleden
  Beste huidtherapeut die ik ken. Ze is erg vriendelijk en mega goed in haar werk. Staat altijd voor je klaar en luistert goed naar je problemen.
 • Avatar E. Rasche ★★★★★ een jaar geleden
  Ik voel me eindelijk op mijn gemak als ik zonder make-up naar buiten ga, ik had nooit gedacht dat ik dit zou kunnen. Vriendelijk, behulpzaam, aardig, ervaren en respectvol.
  Super deskundig toen de verzekeringsmaatschappij het moeilijk
  … More had, en ik (een buitenlander) het moeilijk had.
 • Avatar christine maassen ★★★★★ 2 jaar geleden
  De eigenaresse is supervriendelijk en ervaren in wat ze doet, vooral als het gaat om huidskleur of het omgaan met een gevoelige huid. Kom al een paar jaar langs voor verschillende behandelingen en ben tevreden met het resultaat. Sterk aanbevelen! … More
 • Avatar mohammed malfi ★★★★★ een jaar geleden
  Het gezicht van mijn zoon werd behandeld voor acne en hij is nu beter dan voorheen. De arts is ervaren en vriendelijk tegelijk.