RRS®-Inject skinboosters

Een skinbooster is een product wat een boost geeft voor je huid. Naarmate de jaren verandert je huid, de elasticiteit en de stevigheid van de huid neemt af. De huid heeft dan behoefte aan extra actieve ingrediënten die de huid weer stimuleren om meer collageen en elastine te maken. Hierdoor verbetert de elasticiteit en de stevigheid van de huid en gaat de huid weer stralen. De skinbooster zorgt ervoor dat de huidveroudering wordt vertraagd. Skinboosters bestaan uit verschillende actieve ingrediënten, namelijk: hyaluronzuur, antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptides en aminozuren. Geschikte huidindicaties voor de skinboosters zijn: huidveroudering (ondiepe rimpels), onregelmatige pigmentvorming, droge huid, donkere kringen rondom de ogen en striae of cellulite. Ook werkt het voor dunner wordend haar of ongewenst haarverlies. Afhankelijk van hoe de huid eruit ziet wordt de geschikte skinbooster met de juiste actieve ingrediënten voor uw huid toegepast.

Het verschil tussen een skinbooster en een product op uw huid smeren is, dat de skinbooster ervoor zorgt dat het hyaluronzuur met de actieve ingrediënten direct in de juiste laag wordt gebracht. Dit wordt gedaan door middel van microneedling met de mesoinjector. De mesoinjector is een nieuw innovatief van de microneedling. Hierdoor kan de huid nog beter zijn functie uitvoeren dan dat het alleen op de huid wordt gesmeerd. Microneedling zorgt voor een betere doorbloeding waardoor het collageen en elastine in je huid ook wordt gestimuleerd.

Tijdens het intake gesprek wordt er een persoonlijk behandelplan voor u gemaakt, ook krijgt u het productadvies voor thuisgebruik mee. De behandeling voelt aan als een lichte druk, tinteling of prikkeling. Het is goed te verdragen. Na de behandeling toont de huid rood, afhankelijk van welke vorm van microneedling is toegepast verdwijnt de roodheid binnen enkele uren.

RRS® HA Eyes

De RRS® HA Eyes skinbooster wordt ingezet bij donkere kringen rondom de ogen, bij wallen, fijne lijntjes rondom de ogen en bij verbetering van de oogcontouren. De actieve ingrediënten van de RRS® HA Eyes bestaan uit hyaluronzuur, antioxidanten, vitaminen, mineralen, aminozuren die de huid repareren, opvullen en voeden. Ook bevat het stoffen die het lymfedrainagesysteem onder de ogen activeren. Daarnaast bevat het ook pigment remmende ingrediënten. De RRS® HA Eyes wordt toegediend met microneedling (mesoinjector). Het voordeel hiervan is ten opzichte van crèmes (die op de huid worden gebracht), dat de vloeistof direct in de huid wordt gebracht. Daarnaast zorgt microneedling ook voor verbeterde doorbloeding waardoor aanmaak van collageen en elastine in de huid wordt geactiveerd.
RRS® HA Eyes heeft verschillende eigenschappen, namelijk:
- Bevordert de afvoer van overtollig lymfevocht
- Zorgt voor een betere doorbloeding
- Verbetert de spanning en permeabiliteit van de vaatwand
- Remt de pigmentaanmaak af
- Maakt de huid onder de ogen lichter

Tijdens het intake gesprek wordt er een persoonlijk behandelplan voor u gemaakt, ook krijgt u het productadvies voor thuisgebruik mee. Gemiddeld wordt een kuur van 4 tot 6 behandelingen geadviseerd. Na de behandeling toont de huid rood en klein beetje gezwollen, dit verdwijnt na enkele uren. U kunt verwachten dat de donkere kleur afneemt en de huid rondom de ogen een frissere uitstraling toont.

Voor het maximale resultaat te behalen adviseren wij naast het productadvies voor thuisgebruik ook voldoende slaap. Bij een slaaptekort maakt je lichaam extra cortisone aan en dat breekt het collageen af. Dit maakt de huid onder de ogen dunner en de onderliggende bloedvaatjes wijder, waardoor deze beter te zien zijn. Daar komt dan ook de donkere kleur onder je ogen vandaan. Beperken van inname van alcohol en zout bevordert het resultaat en tot slot voldoende water drinken.

Wij helpen u graag verder!

Neem voor vragen of afspraken direct contact met ons op